Ledig tjänst vid Trädgårdsakademin

Lärare i trädgårdsdesign

Vikariat 50%

Vår lärare i trädgårdsdesign ska vara föräldraledig och vi söker därför en ersättare från 1 juni – 1 december, med möjlighet till förlängning. Vi söker dig som kan hantera distansundervisning och har lätt för att uttrycka dig i text. Som lärare i trädgårdsdesign vid Trädgårdsakademin undervisar du främst genom skriftlig kommunikation.


Vi söker dig som har

–        goda kunskaper i och praktiska erfarenheter av trädgårdsdesign.

–        god förmåga att uttrycka dig i text.

–        pedagogisk erfarenhet.

–        utbildning från Sveriges Lantbruksuniversitet, exempelvis Trädgårdsingenjör inriktning design, eller motsvarande kompetens.


Vikariatet omfattar 50% tjänst med placering på vårt kontor i Fredriksdals Museer och Trädgårdar i Helsingborg.

Period: 1 juni – 1 december.

Sista ansökningsdag: 24 mars

Skicka din ansökan till: CV och personligt brev skickas via e-post till info@trga.se


Genom våra utbildningar tar många av våra kunder chansen att fortbilda sig inom sitt yrke eller byta bransch för att på så vis skapa sig en ny livssituation. Att arbeta med trädgård är för många drömmen om ett grönare och skönare liv. Du är med på resan där människor förverkligar sina drömmar. Våra kursdeltagare är mycket motiverade och inspirerande att arbeta med. Att arbeta i Trädgårdsakademin innebär snabba och korta beslutsvägar, du är med och bollar idéer och utvecklingsmöjligheter och du blir en viktig resurs för företagets drift och utveckling.

Trädgårdsakademins affärsidé är att erbjuda trädgårdsutbildning på distans. Vi riktar oss både till professionella och privata brukare. Våra utbildningar har flexibel start och fri studietakt. Trädgårdsakademin är ett auktoriserat utbildningsföretag med utbildningar som leder till diplom och yrkesbevis.

 

 

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.