Lärorika växtkompositioner ämnet för terminens första chatt onsdag kl 20.00

Det har äntligen blivit dags att starta igång chattarna igen och jag ser mycket fram emot att träffas i chattrummet veckovis. Denna period blir det chatt varje onsdag kl 20.00 i Webbcafét.

Varmt välkommen att delta på första chatten den 31 augusti kl 20-21 då temat för kvällen är en uppföljning på sommarläxan om särskilt lärorika växtkompositioner. Vi summerar de exempel som kommit in, vilket ni kan kika på i förhand här: https://server.pingpong.net/courseId/35934/courseDiscussListSubjects.do?id=70207. Sedan tittar vi på några fler exempel och dyker in i intressanta färgkombinationer, blad- och blomformer som kontrasterar eller harmonierar, spännande texturer, kanske även en helt misslyckad komposition eller en ovanligt lyckad där rätt växt verkligen hamnat på helt rätt plats.

Hoppas vi ses på chatten!

Hälsar
Matilda Hallgren
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

växtkombo

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.