Kanter, övergångar & materialmöten – Chatt torsdag 10 mars kl 20-21

Varmt välkommen till torsdagschatt i Trädgårdsakademins Webbcafé den 10 mars kl 20-21. Det har blivit dags att hålla temat Aktuellt/Deltagarna väljer och denna vecka kommer vi att diskutera ett ämne om alltid är lika aktuellt oavsett om vi befinner oss i ritningsfasen, under anläggning eller om vi utför löpande skötsel; nämligen kanthantering, övergångar och materialmöten i trädgården.

Hur gör man en rabattkant så enkel att sköta som möjligt? Hur funkar materialmötet grus och gräs, och vilka typer av kanter kräver en trimmer i skötseln för att resultatet ska hålla sig snyggt? Hur kan man göra för att trädäcket och gräsmattan kan mötas på ett funktionellt sätt? Hur funkar rotspärrar och när behövs de? Och sist men inte minst, hur ritar jag ut dessa kanter, övergångar och materialmöten i min trädgårdsritning, så att anläggningen går som jag vill?

Många frågor kan uppstå runt detta ämne, och jag ser fram mot att åter få chatta med er om detta spännande ämne efter sportlovsuppehållet som varit.

Hälsar

Matilda Hallgren

Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.