Virtuell workshop Trädgårdsdesign som affärsidé

Virtuell workshop Trädgårdsdesign som affärsidé

Fredag 10 mars kl 12-13

INTRODUKTION
Presentation deltagare, lärare och övriga medverkanden. Genomgång av upplägg och datum. Föreläsning under rubriken ”Kunden”. Presentation av workshopens första gruppövning ”Intervjua två potentiella kunder”.

KUNDEN
Vem är det? Behöver vi kunder? Var finns de? Hur hittar vi dem och kommer i kontakt med dem? Hur ska vi få dem att förstå deras behov av våra tjänster? Har de behov av vår kunskap? Kan vi skapa behov? Kan vi möta deras behov? Hur mycket är de beredda att betala för våra tjänster?

Föreläsare Elisabeth Lindman är diplomerad trädgårdsarkitekt och driver företaget Lustgård Trädgårdsdesign. Hon är känd för unika formstarka, funktionella och estetiska designlösningar och är anlitad både i Sverige och internationellt. Elisabeth Lindman är ordförande och en av grundarna till Sveriges Trädgårdsdesigners Förening.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.