Öppet webbinar: Vårblommor i kruka

Öppet webbinar: Vårblommor i kruka

26 april kl 12.00

Föreläsare: Inger Palmstierna

Under onsdagens webinar, den 26 april klockan 12.00, välkomnar vi våren med utplanteringsväxter i kruka! Sortimentet av växter vi kan sätta utomhus tidigt under säsongen ökar kraftigt.
Många nya växter både ettåriga och fleråriga dyker upp i handeln redan i april. Vi tittar lite närmare på dem tillsammans med Inger Palmstierna och ser vilka nya möjligheter det finns.

Vi får lyssna till Inger Palmstierna som är etablerad och erfaren trädgårdsförfattare, journalist, översättare, föreläsare och fotograf och sedan 1988 driver hon det egna företaget Alsike Odlingskonsult AB. Hon har arbetat med trädgård sen hon var 12 år och är trädgårdsmästare, utbildad odlingshortonom vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Alnarp.

Veckans webinar är ett öppet sådant och alla är välkomna att delta! Platserna är begränsade, så logga gärna in i god tid på onsdag.

Registreringslänk: https://attendee.gotowebinar.com/register/7750375382732798723

När Du har registrerat Dig får Du en bekräftelse via e-post med information om hur man ansluter sig till webinaret när det är dags. Det inspelade webinaret skickas ut per automatik till alla registrerade, så registrera Dig gärna även om Du inte kan delta live.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.