Webbinar: Vackert sällskap till rosor, och rosor i kruka

Webbinar: Vackert sällskap till rosor, och rosor i kruka

9 mars kl 12.00

Det finns två olika skolor när det gäller rosenplanteringar. Rosor på rad och i överdåd i en särskild, ibland nedsänkt rosengård ofta med en endaste inramning av en grön, låg häck. Eller så låter man rosor få sällskap av både andra buskar och perenner, och gör en bred, vacker samplantering. Här presenteras vackra och bra sällskap till rosor. Vi ägnar även tid åt råd och sorter för odling av rosor på balkong och terrass. Man behöver inte en bred rabatt för att skapa en vacker miljö med rosor.

Christina Högardh-Ihr är författare till ”Rosen, kärlek, konst, doft och botanik” m.fl. böcker samt medarbetare på Fredriksdal och Flora Linnea i Helsingborg. Christina har forskat och odlat rosor i mer än trettio år. Christina har också rest och besökt många trädgårdar i Sverige, England och Frankrike och driver familjeföretaget The Green Guide. Christina blir din guide under detta webbinar.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.