Webbinar: Tidskriften Landskap – en källa till inspiration och kunskap

Webbinar: Tidskriften Landskap – en källa till inspiration och kunskap

17 maj kl 12.00

Föreläsare: Mikaela Bergemalm och Minna Björkhem

I webbinaret berättar vi om inhemska träd kontra exotiska träd i stadsmiljö och hur du på bästa sätt arrangerar en skötselsnål sandbädd enligt Peter Korn. Allt detta står att läsa i Tidskriften Landskap som är en facktidning för yrkesverksamma inom trädgårdsbranschen. I Landskap kan du läsa om allt från planering och design till material och anläggning. Men även få massor av inspiration från projekt runt om i världen. I webbinaret presenterar vi även tidningens fasta sidor ”Perennkännarens val”, ”Växtkännarens val” och ”Trädaktuellt”.

Redaktör för Tidskriften Landskap är Ann Richardsson, journalist och trädgårdsingenjör. Minna Björkhem och Mikaela Bergemalm är trädgårdsingenjörer och arbetar som skribenter och marknadsassistenter på tidningen. Landskap ges ut av Tejarps Förlag AB som har sitt kontor i Klågerup utanför Malmö. Förlaget ger även ut tidningar som Viola – affärstidningen för trädgårdsföretagare, Lantbrukets affärer och Magasinet Skåne.

 

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.