Webbinar: Städsegrönt i trädgården året om

Webbinar: Städsegrönt i trädgården året om

14 november kl 12.00

Under en stor del av året är våra trädgårdar och utemiljöer fattiga på grönt. Vi kan designa och plantera buskar och träd med stiliga siluetter, läckra stammar, färgglada grenar och vackra frukter. Kompletterar vi dessutom med städsegröna växter, både bladväxter och barrväxter så får vi en riktigt spännande trädgård under hela året i både färg och form.

Föreläsare Lena Truelsen är nybliven pensionär med genuint växtintresse. Hon blev färdig trädgårdsingenjör 1976 och är fjärde generationen trädgårdsmästare.
Lena Truelsen har många strängar på sin lyra:
– Drivit familjeföretag, gardencenter i Göteborgstrakten, där huvudsakliga uppgiften var att rita villaträdgårdar samt att bestämma växtsortimentet.
– Jobbat i eget företag i Dalarna med projektering av utemiljön i bostadsområden.
– Projektledare i Trädgårdsringen och BoGrönt under de senaste 20 åren, där huvudsakliga uppgiften var att leda arbetet med årets återkommande kampanjer; växtval och inköp.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Fibulavägen 12
262 74 Ängelholm

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.