Öppet webbinar: Snödroppar med Elisabeth Svalin Gunnarsson & Gunnel Carlson

Öppet webbinar: Snödroppar med Elisabeth Svalin Gunnarsson & Gunnel Carlson

14 oktober kl 12.00

I november 2020 släpps boken ”Snödroppar – en galantofil kärlekshistoria”, skriven av Gunnel Carlson och Elisabeth Svalin Gunnarsson. I detta webbinar får vi höra dem tillsammans berätta om denna lilla växt som har älskats i sekler och gjort galantofiler av stillsamma trädgårdsodlare. Följ med in i den galna världen från tidig vår då den skira snödroppen skjuter upp sin lilla knopp genom snön till hösten då höstsnödropparna börjar blomma. Arter, sorter, historia och allmän snödroppsgalenskap utlovas.

Gunnel Carlson är Sveriges främsta trädgårdsprofil med årtionden inom TV och media. Hon är ständigt på resande fot för att förmedla sin passion för växtriket. Elisabeth Gunnarsson Svalin är skribent och författare till ett flertal böcker om odling och trädgård. Gunnel och Elisabeth delar en passion för engelska trädgårdar och gör alltid minst en trädgårdsresa tillsammans till Storbritannien om året, helst med inslag av snödroppsstudier.

Detta är ett öppet webbinar, tillgängligt för alla. Du registrerar dig här: https://attendee.gotowebinar.com/register/1431071968086895119

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.