Webbinar: Slänter

Webbinar: Slänter

7 april kl 12.00

Slänter är ofta ett bekymmer hos kunderna. Nybyggda hus placeras ofta på en kulle med extremt väldränerad fyllnadsmassa under och det bildas slänter som kan vara knepiga att ta sig an. I den här föreläsningen får ni inspiration, lämpliga växtval, tips att tänka på vid anläggning och utförande, exempelskisser, genomförda projekt, med mera – allt för slänten med fokus på torrt/soligt läge.

Jennie Strinnhed driver sitt företag Aster Trädgårdsdesign i Vaxholm i norra Stockholm, medan hon gör det allra sista på sin utbildning till diplomerad trädgårdsarkitekt hos Trädgårdsakademin.
Jennies favoritdel i designprocessen är att skapa grunden med övergripande former och lösningar i trädgården, med en förkärlek till portaler och häckar. Hennes privata trädgård är nominerad till Årets uteum 2021 av Swedish Design Awards by RUM.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.