Webbinar: Rätt ros på rätt plats

Webbinar: Rätt ros på rätt plats

17 november kl 12.00

Doftande och vackra rosor är till glädje för många, människor, barn, insekter och fåglar. Oavsett om de ska växa i en offentlig miljö eller i en privat trädgård så är sortvalet viktigt. Rosor kan bli mycket gamla. En ros som trivs på sin växtplats, med jordförhållanden och växtmiljö, kan blomma överdådigt och hålla sig frisk i årtionden.
I detta webbinar får du grundläggande kunskaper kring hur du kan tänka kring sortval av rosor, samt kloka skötselråd. Du får också råd om hur du kan tänka om du kommer till en kund med en gammal trädgård och gamla rosor som behöver vård, kanske flyttas eller sortbestämmas.

Christina Högardh-Ihr är författare till ”Rosen, kärlek, konst, doft och botanik” m.fl. böcker samt medarbetare på Fredriksdal och Flora Linnea i Helsingborg. Christina har forskat och odlat rosor i mer än trettio år. Christina har också rest och besökt många rosenträdgårdar, driver familjeföretaget The Green Guide och hon blir din guide under detta webbinar.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.