Webbinar: Odlingskunskap för miljömedvetna val

Webbinar: Odlingskunskap för miljömedvetna val

11 oktober klockan 12.00

Föreläsare: Riksförbundet Svensk Trädgård

Riksförbundet Svensk Trädgård – en ideell kraft som erbjuder odlingskunskap för miljömedvetna val och växter som passar hela landets klimat. Vi presenterar en självklar kunskapsbank som ger svar på alla dina trädgårdsfrågor och berättar om hur vi arbetar med att kontinuerligt ta fram ny kunskap för den enskilde trädgårdsodlaren.

Riksförbundet Svensk Trädgård är Sveriges största ideella trädgårdsorganisation med över 33 000 privata medlemmar och närmare 160 trädgårdsföreningar runt om i hela landet.

 

Presentation av föreläsarna:

Anna-Karin Fallheden arbetar som kommunikatör på Riksförbundet Svensk Trädgård och är utbildad affärsutvecklare med en fil.kand inom medie- och kommunikationsvetenskap.

Christina Säll arbetar som chefredaktör för tidningen Hemträdgården som ges ut av Riksförbundet Svensk Trädgård. Christina är utbildad hortonom.

Lise-Lotte Björkman arbetar som trädgårdsrådgivare hos Riksförbundet Svensk Trädgård. Svarar på trädgårdsfrågor, håller föredrag, skriver i Hemträdgården samt arbetar med andra trädgårdsrelaterade frågor inom förbundet. Lise-Lotte är utbildad trädgårdsmästare, biolog och florist.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.