Webbinar: Naturträdgården

Webbinar: Naturträdgården

2 september kl 12.00

Naturen är väl främsta inspirationskälla för många av oss trädgårdsarkitekter och kanske är naturvurmen mer aktuellt än någonsin med ekodesign, insektshotell och biologisk mångfald som betydande trender inom trädgårdsgestaltningen. Men när startade detta intresse för att ta in naturen i trädgården, och hur har det sett ut genom olika decennnium under 1900-talet och fram tills idag? I detta webbinar får vi veta mer om de huvudsakliga naturinspirerade epokerna, från funktionalismens gröna ideal, via den Holländska vågen och 90-talets stadsnära natur, till mer moderna uttryck av idag, där naturen fått vara extra tongivande i trädgårdsplaneringen.

Matilda Hallgren är biolog och trädgårdsingenjör med inriktning design. Hon har undervisat på Trädgårdsakademin sedan 2007 och har även jobbat med designuppdrag för både privat- och företagskunder samt med plantskolearbete, skötsel och annat praktiskt inom den gröna näringen.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.