Webbinar: Lökar och perenner – del 1

Webbinar: Lökar och perenner – del 1

20 november kl 12.00

Perenner och lökväxter i kombination en självklarhet för många men något som ofta glöms bort i projekteringen. Att göra ett lökprogram till varje perennplantering bör vara ett måste för oss som planerar.

Under tidig vår, innan perennerna vaknat till liv, så gör lökväxterna en plantering intressant när man som bäst söker efter färg och blomning i trädgården. Sedan ökar lökväxterna spänningen och förstärker uttrycket i perennkompositionen även under växtsäsongen.

Vi kommer att titta på praktiska aspekter t ex vilka perenner som är rent olämpliga att kombinera med lökväxter och varför.

Föreläsare Cecilia Pilbäck är trädgårdsmästare med ett särskilt fokus på växter och då speciellt perennerna. Hon arbetar främst med att projektera bostadsrättsföreningar och privata trädgårdar, men även i det offentliga rummet som konsult i det egna företaget Tilia Trädgårdsplanering samt undervisar i ämnet perenner på YH-utbildningar.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.