Öppet Webbinar: Kompost

Öppet Webbinar: Kompost

2 maj kl 12.00

Föreläsare: Inger Palmstierna 

Kompost – trädgårdens svarta guld. Det är ingen floskel utan verkligheten. Kompost är det bästa jordförbättringsmedel man kan tänka sig. Samtidigt är det ett miljövänligt sätt att spara resurser.

Kompostering är inte svårare än att baka bröd men det finns många fördomar om hur krångligt det är och hur komposten kan användas. Vi går igenom grunder för en lyckad kompostering, framförallt trädgårdsavfall men också hur man kan ta vara på det komposterbara hushållsavfallet.

Föreläsare Inger Palmstierna är en av lärarna på Trädgårdsakademin. Hon är dessutom en etablerad och erfaren trädgårdsförfattare, journalist, översättare, föreläsare och fotograf och sedan 1988 driver hon det egna företaget Alsike OdlingsKonsult AB. Hon har arbetat med trädgård sen hon var 12 år och är trädgårdsmästare, utbildad odlingshortonom vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Alnarp.

Detta är ett webbinar som är öppet för alla. Du registrerar dig här: https://attendee.gotowebinar.com/register/5527526818094791426

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.