Webbinar: Hållbar trädgård 3(5): Trädgårdens insekter och pollinatörer

Webbinar: Hållbar trädgård 3(5): Trädgårdens insekter och pollinatörer

27 april kl 12.00

I det tredje webbinaret av fem i vår serie om hållbar trädgård går vi in på insekterna och deras betydelse. Vad gör egentligen trädgårdens insekter och vad är deras betydelse för den övergripande hållbarheten? Räcker det att fokusera på nektar- och pollenrika växter för att optimera den biologiska mångfalden?

Mångfalden i trädgården innebär också att vi måste tänka på att insekter behöver värdväxter och ytor för reproduktion och övervintring. Vi kommer dessutom titta på många exempel på läckra, lämpliga växter som blommar från tidig vår till höst. Till glädje för både människor och insekter.

Lena Truelsen som håller föreläsningen är fjärde generationen trädgårdsmästare och har genom åren bland annat drivit gardencenter, arbetat med projektering av utemiljöer i bostadsområden och privata trädgårdar.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.