Webbinar: Fleråriga växter i kruka

Webbinar: Fleråriga växter i kruka

27 oktober kl 12.00

I många framförallt moderna trädgårdar kan entrésidan kännas steril, den kan ha en väldigt snygg stenläggning och eventuellt ett träd men inte så mycket mer. Uteplatser har också blivit större och ibland lite ödsliga. I båda fallen saknas det grönska, intressanta silhuetter och årstidskänsla.

Årstidskänslan kan man få med hjälp av ettåriga växter men även om de blommar länge under sommaren så är det lite tomt tidigt på våren och under höst och vinter. Det är här fleråriga växter kommer in i bilden. Detta webbinar kommer främst handla om vilka buskar och träd som kan stå utomhus året om, men också om växter som man eventuellt måste övervintra inomhus i garage eller källare beroende på var i landet man bor. Vilka krukor bör man välja, hur stora krukor, isolering, med mera.

Lena Truelsen är fjärde generationen trädgårdsmästare och har genom åren bland annat drivit gardencenter, arbetat med projektering av utemiljöer i bostadsområden och privata trädgårdar.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.