Webbinar: En resa som företagare

Webbinar: En resa som företagare

29 januari kl 12.00

Eva Uppsäll från Greenery Studio berättar om sin företagarresa, från att ha varit deltidarbetande med endast mindre trädgårdsuppdrag till att äga aktiebolag med anställda tillsammans med en arkitekt från Syrien. Hur hittar man sin väg att bygga upp sitt företag inom trädgårdsdesign? Det blir en personlig berättelse om att våga ta vara på tillfälligheter och se möjligheter i det som händer, om en trädgårdsdesigner som möter en erfaren arkitekt på ett flyktingboende och hur de gemensamt bestämmer sig för att kombinera sina kompetenser att designa hus och trädgårdar tillsammans.

Eva Uppsäll har en bakgrund som biolog med examen från SLU och har därefter byggt på utbildningen under flera år med inriktning mot trädgård. Idag äger och driver hon företaget Greenery Studio Arkitekt och trädgård tillsammans med syriske arkitekten Donn Dannan i Älmhult. Eva är medlem av Svenska trädgårdsdesigners sedan 2018.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.