Webbinar: Doftande rosor, några äldre och flera moderna

Webbinar: Doftande rosor, några äldre och flera moderna

16 mars kl 12.00

Det är lite av en myt att det bara är de gammaldags rosorna som doftar. Många moderna rosor doftar underbart. Man kan också känna en doftskillnad på olika färger hos rosor. Många gula och aprikosfärgade rosor doftar fruktigt och rosa rosor doftar ofta kryddigt. Här presenteras några riktiga doftbomber i rosornas värld tillsammans med skötsel- och användningsråd. En liten rosdoftande bakgrundshistoria medföljer också.

Christina Högardh-Ihr är författare till ”Rosen, kärlek, konst, doft och botanik” m.fl. böcker samt medarbetare på Fredriksdal och Flora Linnea i Helsingborg. Christina har forskat och odlat rosor i mer än trettio år. Christina har också rest och besökt många trädgårdar i Sverige, England och Frankrike och driver familjeföretaget The Green Guide. Christina blir din guide under detta webbinar.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.