Öppet webbinar: Bedöm jordmån efter ogräs

30 augusti klockan 12.00

Föreläsare: Matilda Hallgren

Var med och se hur vi kan bestämma jordtyp och ståndort i en trädgård genom att studera de växter och ogräs som trivs på platsen, eller som inte trivs så bra. Under webbinarets gång tittar vi på karaktärsväxter för respektive jord och ståndort och även på övergripande karaktär och växtlighet i olika typer av trädgårdar. Genom att kunna göra en första informerad gissning om jorden och ståndorten kan vi enklare jobba vidare och välja rätt växter, även om jordprov inte gjorts eller om kunden är osäker på jordens beskaffenhet.

Matilda Hallgren är biolog och trädgårdsingenjör med inriktning design. Hon har undervisat på Trädgårdsakademin sedan 2007 och har även jobbat med designuppdrag för både privat- och företagskunder sedan dess. Matilda driver eget och är för närvarande bosatt i Skottland.

Anmäl dig här för att delta: https://attendee.gotowebinar.com/register/1338878991976814081

Våra öppna webbinar är gratis! Du deltar via mobil, surfplatta eller dator. Har du inte tid att delta anmäler du dig ändå så skickar vi en länk med inspelningen till dig!

Varmt välkommen!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.