Webbinar: Arts & Crafts för din trädgård

Webbinar: Arts & Crafts för din trädgård

9 december kl 12.00

Den typiska Arts and Crafts-trädgården är både formstark och lekfull med plats för hårt tuktade häckar och yviga, färgglada perennrabatter. Kontrasten mellan ordnat och vilt gör trädgården spännande och med ett enkelt och lättskött växtmaterial blir den en given plats att vara på och njuta av i vardagen. Med inspiration från några av Arts and Crafts-rörelsens tongivande personligheter ger Rebecca Malmsköld många ideér man kan använda sig av i den egna trädgården.

Rebecca Malmsköld är utbildad trädgårdsmästare och driver tillsammans med sin man Staffan Eklund, även han trädgårdsmästare, bokförlaget Hortensis.  De tyckte att det fattades en viss typ av trädgårdsböcker i Sverige, där hela processen beskrivs, från planering, anläggning, skötsel och trädgårdsliv. Tillsammans har de skrivit, illustrerat, formgivit och sedan marknadsfört ett antal trädgårdsböcker, såsom Snittblommor för din trädgård, En trädgård med utsikt och Arts & Crafts för din trädgård.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.