Webbinar: Skogsträdgården

Webbinar: Skogsträdgården

26 maj kl 12.00

Denna föreläsning behandlar Skogsträdgården som designstil. Skogsträdgården tar avstamp i olika skogsbiotoper och skogsnära tomter, där den ofta magra jorden och skuggiga läget kan skapa bekymmer när vi ska anlägga en frodig och blommande trädgård. Vilka växter kan användas i en skogsträdgård? Vad kan vi göra för att eventuellt förbättra jorden och läget? Vilka utsmyckningar eller trädgårdskonst kan passa till stilen? Vilka teman kan tjäna som inspiration, för att skapa en intressantare plats? Om det och mycket annat diskuteras i detta designinspirerade och naturnära webbinar.

Matilda Hallgren är biolog och trädgårdsingenjör med inriktning design. Hon har undervisat på Trädgårdsakademin sedan 2007 och har även jobbat med designuppdrag för både privat- och företagskunder samt med plantskolearbete, skötsel och annat praktiskt inom den gröna näringen.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.