Öppet webbinar: Sommarblommor för olika lägen

Öppet webbinar: Sommarblommor för olika lägen

28 april kl 12.00

Sommarblommor är en stor del av trädgårdsglädjen. De kan varieras i det oändliga i färg, form och efter växtplats. Både i offentlig och privat miljö ökar användningen och sortimentet blir också större. Idag kan både perenner, buskar och gräs ingå i det vi kallar sommarblommor, inte bara ettåriga växter som det var förr. I detta öppna webbinar berättar Inger Palmstierna om annueller för olika lägen, om krukodling och om nya spännande sorter.

Detta är ett öppet webbinar, tillgängligt för alla. Du anmäler dig här »

Efter webbinaret kommer vi att skicka ett mejl till dig med några korta frågor om ditt trädgårdsintresse.

Observera att det finns begränsade platser för att vara med på webbinaret. De första 100 st som loggar in när det är dags kan delta live. Webbinaret spelas in och alla som anmäler sig får en länk med inspelningen skickad till sin e-post strax efter livesändningens slut.

Inger Palmstierna är en etablerad och erfaren trädgårdsförfattare, journalist, översättare, föreläsare och fotograf och sedan 1988 driver hon det egna företaget Alsike OdlingsKonsult AB. Hon har arbetat med trädgård sen hon var 12 och är trädgårdsmästare, utbildad odlingshortonom vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Alnarp.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.