Öppet Webbinar: Naturträdgård

Öppet Webbinar: Naturträdgård

7 september kl 12.00

Naturträdgården är en av de designstilar som är synnerligen inspirerad av naturen själv och våra naturnära ideal. Vi tar avstamp från funktionalismens 1930-tal, via 1990-talets naturvurm och fram tills idag då eko, miljö och hållbarhet står högt på dagordningen. Under detta webbinar tittar vi närmare på designtekniker och anläggningar som platsar inom stilen och vi går även igenom teorier som ligger till grund för stilens växtkomposition och utformning, exempelvis naturliga biotoper och dess specifika flora.

Matilda Hallgren är biolog och trädgårdsingenjör med inriktning design. Hon har undervisat på Trädgårdsakademin sedan 2007 och har även jobbat med designuppdrag för både privat- och företagskunder samt med plantskolearbete, skötsel och annat praktiskt inom den gröna näringen.

Registrera dig här för att delta:
https://attendee.gotowebinar.com/register/2443235075590653443

Efter webbinaret skickar vi en länk till inspelningen så att du kan lyssna i efterhand om du inte har möjlighet att delta i realtid eller om du vill lyssna igen.

Vi hälsar dig varmt välkommen till oss och väl mött via webben!

 

GDPR – så här behandlar vi dina personuppgifter »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Fibulavägen 12
262 74 Ängelholm

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.