Öppet webbinar: Designstilar

Öppet webbinar: Designstilar

14 september kl 12.00

Att designa en trädgård är en process som drivs dels av kundens behov och önskemål och även av trädgårdsarkitektens personliga uttryck. Dessutom kan trädgårdar formges med inspiration av en mängd olika stilar, som renässans, medelhav, funkis, romantiskt, arkitektoniskt, minimalistiskt, naturinspirerat, med mera. Med utgångspunkt från en viss stil väljs sedan passande formspråk, växter och material, allt för att skapa en röd tråd med ett tydligt tema i designförslaget. Häng med och inspireras av trädgårdsarkitektens arbete, med fokus på olika designstilar!

Detta är ett öppet webbinar, tillgängligt för alla. Du anmäler dig här »

Matilda Hallgren är biolog och trädgårdsingenjör med inriktning design. Hon har undervisat på Trädgårdsakademin sedan 2007 och har även jobbat med designuppdrag för både privat- och företagskunder samt med plantskolearbete, skötsel och annat praktiskt inom den gröna näringen.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.