Öppet Webbinar: Bjud in fåglar, smådjur och insekter till trädgården

Öppet Webbinar: Bjud in fåglar, smådjur och insekter till trädgården

5 september kl 12.00

Skapa rörelse och färg i trädgården. Välj att plantera växter som inte bara glädjer dej utan också bidrager till att ge fåglar, smådjur och insekter mat och skydd. Enligt ornitologiska undersökningar är det mest småfåglar i trädgårdar med mycket träd och buskar. Buskar och träd visar sig vara viktigare än om man matar fåglarna vintertid.

Inger Palmstierna är etablerad och erfaren trädgårdsförfattare, journalist, översättare, föreläsare och fotograf och sedan 1988 driver hon det egna företaget Alsike OdlingsKonsult AB. Hon har arbetat med trädgård sen hon var 12 år och är trädgårdsmästare, utbildad odlingshortonom vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Alnarp.

Registrera dig här för att delta:
https://attendee.gotowebinar.com/register/8390286762044968451

Efter webbinaret skickar vi en länk till inspelningen så att du kan lyssna i efterhand om du inte har möjlighet att delta i realtid eller om du vill lyssna igen.

Vi hälsar dig varmt välkommen till oss och väl mött via webben!

 

GDPR – så här behandlar vi dina personuppgifter »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Fibulavägen 12
262 74 Ängelholm

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.