Inbjudande entréer – chatt 5 oktober kl 20-21

På onsdag den 5 oktober kl 20-21 är det åter dags för chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé, på temat Deltagarna väljer. Kvällens ämne är Inbjudande entréer.

Entréträdgårdar är ofta små, där funktioner som sophantering, transportstråk, belysning med mera ska samsas för att skapa en välkomnande och trevlig yta som även är högst funktionell. Hur kan vi formge entréträdgårdar så att de blir extra tilltalande, men ändå behålla de viktiga funktioner som behövs? Hur kan vi gömma soptunnorna, men ändå göra dem tillgängliga för både sophämtare och husägare? Vilka markmaterial gör det enkelt och tillgängligt för hjulen att rulla på? Vilka växter eller andra material kan erbjuda en tilltalande entré året runt? Om det och mycket annat diskuterar vi på onsdagschatten. Vi tittar även på ett gäng inspirationsbilder och diskuterar olika lösningar.

Hoppas vi ses!

Hälsar
Matilda Hallgren
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

entre

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.