Färgpenna och kollage – två olika tekniker i veckans chatt 19/10 kl 20-21

Varmt välkommen till Chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 19 oktober kl 20-21 då temat för kvällen är ritteknik, och vi kommer då att titta lite närmare på två separata tekniker; färgpenna samt kollage.

Färgpennor är ofta den första och mest lättillgängliga metoden att ta till när vi börjar färglägga trädgårdsritningar. Vad kan vi göra för att ytterligare förfina metoden och skapa ritningar som verkligen står ut från mängden?

Vi kommer dessutom att ta en titt på den gamla hederliga klippa-och-klistra-varianten av att göra kollage. Vare sig vi gör idékollage eller illustrationsplaner innehållande kollage-teknik, så finns det all anledning att ta en extra djupdykning i denna kreativa och icke-digitala metod, för de som föredrar att jobba på det sättet.

Eller varför inte kombinera båda tekniker för att skapa expressiva och kreativa trädgårdsritningar?

Hoppas vi ses på chatten för en givande afton i färgpennans och kollagets tecken!

Hälsar

Matilda Hallgren

Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

fargpenna-och-kollage-1024x618

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.