Chatt: Växtkännedom med inriktning Woodland

Chatt: Växtkännedom med inriktning Woodland

23 maj kl 20-21

Du missar väl inte tisdagens Chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé? Kl 20 startar vi och temat för kvällen är Växtkännedom med inriktning Woodland.

Vi pratar om växter som trivs i lundar eller ljusa lövskogar och hur vi kan använda dessa växter på bästa sätt i trädgårdens motsvarighet, det som brukar kallas för woodland. Vilken ståndort är det som gäller och hur kan vi urskilja vilka växter som naturligt trivs här? Vilken växtkomposition passar för att få en naturlig look? Vilka markmaterial funkar bäst och vilka perenner, buskar och träd bör väljas? Hur etableras växterna på bästa vis? Och vilka inspirationskällor finns att fördjupa sig i?

Hoppas vi ses på chatten för en inspirerande diskussion om woodlandets växter.

Hälsar
Matilda Hallgren
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Skriv in din kommentar i rutan längst ner och tryck på enter! Ds.

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.