Chatt: Vårvinterns göromål i trädgården

Tisdag 17 januari klockan 20.00

Varmt välkommen till årets första Chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé! Tisdagen den 17 januari drar vi igång och tiden är 20-21. Denna vårtermin kommer vi att chatta varje tisdag kväll. Hoppas att så många som möjligt kan och vill vara med!

Detta första chattillfälle kommer att ägnas åt vårvinterns göromål i trädgården. I en tid då vi längtar efter vårens grönska finns mycket att göra. Försådd av sommarens blommor, beskärning och kanske även anläggning i de områden där jorden inte är frusen. Och sedan har vi planering och design, marknadsföring, bokföring och allt annat som kan vara svårt att hinna med under högsäsongen.

Hoppas vi ses på tisdagschatten för en inspirerande diskussion om vårvinterns projekt och starten på det kommande trädgårdsåret!

Hälsar
Matilda Hallgren
Trädgårdsakademin
Ps. Om du vill var med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

 

trädgårdsåret

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.