Chatt: Utrustningen på ritbordet

Chatt: Utrustningen på ritbordet

19 september kl 20-21

Varmt välkommen till Chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé tisdagen den 19 september kl 20-21 då temat för kvällen är ritteknik, och vi kommer då att titta lite närmare på utrustningen på ritbordet.

Vilken ritmateriel är lämplig att investera i som nybliven trädgårdsarkitekt? Vad kan passa att fördjupa sig i när man varit i gång ett tag? Vad är allmänt bra att ha på ritbordet, och var köper man in materialen? Och hur använder man de olika redskapen på bästa sätt? Vi chattar om allt som är värt att veta för att kunna skapa allt från översiktsritningar till detaljplaner.

Vi pratar också om praktiskt tillvägagångssätt i början av designarbetet, så som att anpassa skalan så att den blir rätt och om övergången från kommunens eller kundens situationsplan, till din färdiga trädgårdsritning. Vi diskuterar hur skallinjalen, skannern och kopiatorn kan användas för att underlätta i arbetet, och om allmänna tips och tricks angående produktion av trädgårdsritningar.

Hoppas vi ses på chatten!

Hälsar
Matilda Hallgren
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.