Chatt: Ritteknik – planritningar, sektioner och elevationer

Tisdag 31 januari klockan 20-21

Varmt välkommen till Chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé tisdagen den 31 januari kl 20-21 då temat för kvällen är ritteknik, och vi kommer då att titta lite närmare på detaljerad illustrationsteknik av planritningar, sektioner och elevationer.

Hur kan vi på ett mer detaljerat och konstnärligt sätt illustrera växter och andra material sedda från nära håll? Kan detaljer som blommor och enstaka stenar samsas med mer översiktlig illustrationsteknik för ytor och grundformer? Vilka tekniker finns och hur skiljer de sig åt?

Hoppas vi ses på chatten för en kreativ diskussion och gott om bildexempel som förhoppningsvis kan inspirera inför nästa designprojekt!

Hälsar
Matilda Hallgren
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

illustrationsplan

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.