Chatt: Planering av en skogstomt i zon 3

Chatt: Planering av en skogstomt i zon 3

23 januari kl 20-21

Veckans chatt-tema är trädgårdsdesign och vi tittar denna gången närmare på en viss ståndort tillsammans med tillhörande kundönskemål. Tillsammans planerar vi en trädgård under chattens gång. Vi pratar om allt från övergripande grundform till detaljerad växtkomposition och materialval.

Kunden är en naturintresserad 35-åring med förkärlek till flora, växtnyckel och lupp. Kent har precis köpt en liten stuga på en skogstomt i zon 3 utanför Mölndal. Jorden är typiskt mager, och i utkanten av tomten växer bland annat ris, gräs och rallarros, som sedan går över i blandskog. Läget är vindskyddat och relativt skuggigt där stugan ligger. Kent önskar sig färgsprakande, lite ovanliga växter som även kan passa bra med omgivande vegetation. Stilen ska vara naturlig och friväxande men gärna lite oväntad, något annorlunda. Vad kan vi hitta på som passar till denna kund och plats? Väl mött på chatten för en kreativ diskussion där en trädgård tar form!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.