Chatt: Trädgårdsdesign – En maltesisk takterass

27 november kl 20-21

En trädgårdskund bor under vinterhalvåret på Malta och har där turen att äga en takterrass tillhörande lägenheten i Valetta. Takterrassen är stor och generös men badar i sol hela dagen och kunden behöver din hjälp att välja tåliga medelhavsväxter för läget!

Läs mer »

Webbinar: Kinesisk trädgård

28 november kl 12.00

Den kinesiska trädgården har kallats ett tyst poem. Det viktiga är inte alltid vad man ser utan vad man inte ser. Här ska man vandra som i en målning där den målade rullen utvecklas framför en och genast rullar ihop sig efteråt så att man ständigt är i ett rum, i nuet.

Läs mer »

Chatt: Ritteknik – Idéskiss och kollage

4 december kl 20-21

I ett designförslags första skede kan det vara bra att starta processen med några enkla skisser och att sätta ihop ett kollage med inspirationsbilder som sammanfattar den röda tråden i förslaget. Vi går igenom både digitala och analoga tekniker.

Läs mer »

Webbinar: Träd ur formperspektiv

5 december kl 12.00

Innehåll uppdateras inom kort.

Läs mer »

Chatt: Växtkännedom – Ovanligt vintergrönt

11 december kl 20-21

Vintergröna växter är så mycket mer än tuja och idegran! Ett oväntat exotiskt växtval med gröna vinterblad kommer denna chatt att fokusera på.

Läs mer »

Webbinar: Klätterväxter

12 december kl 12.00

Klätterväxter har många funktioner att fylla. De kan blomma, dofta och pryda men också skapa rumsindelning, avskildhet och frodighet.

Läs mer »

Chatt: Entreprenör – Vinterföretagets marknadsföring

18 december kl 20-21

Vad kan göras för att minska säsongs-betoningen och säkerställa inkomsten året runt? Och om en liten paus uppstår under de mörkaste månaderna, vad är den smartast marknadsföringen att då fokusera på?

Läs mer »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Fibulavägen 12
262 74 Ängelholm

info@trga.se
Tel 042 13 00 20

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.