Jord och växtval i Trädgårdsakademins Chat 8/10 kl 12

Chat i Webbcafét 8/10 kl 12 – Aktuellt/Deltagarna väljer – Jord och växtval

Det har blivit dags för chat igen och denna gång håller vi temat aktuellt/deltagarna väljer. På onsdag lunch kl 12-13 kommer vi att diskutera allt som rör jord i relation till växtval.

Det blir en diskussion om olika typer av jordar, dess egenskaper, för- och nackdelar. Om jordinköp, jordförbättring, och inte minst lämpliga växtval till respektive jordart. Vad skiljer egentligen matjord från såjord, skelettjord, kompostjord och vad är egentligen harpad jord? Vad ska man särskilt tänka på när trädgården byggts på en rik åkerjord eller en mager sandbacke?

Varmt välkommen till Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 8 oktober kl 12-13 för en spännande diskussion om jord och växter. Hoppas vi ses!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.