– lärare vid Trädgårdsakademin

 

”Jag är sedan 2008 utbildad trädgårdsingenjör från Sveriges lantbruksuniversitet, SLU, i Alnarp. Under min utbildning väcktes min fascination för vertikala planteringar och det kom att bli min huvudsyssla under ett par år. Jag har arbetat på många ställen i världen med att planera och anlägga växtväggar och nu är jag tillbaka på marken igen och arbetar med undervisning här på Trädgårdsakademin. Utöver trädgård är mat det bästa jag vet och jag är förutom trädgårdsingenjör även utbildad ekologisk kock som gärna designar trädgårdar med ätbara inslag.”

Den här sidan håller på att uppdateras med en intervju!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.