Idékollage och ritteknik i Trädgårdsakademins Sommarchatt 18 juni kl 19-20

Idékollage Josef FrankVi hälsar våra kursdeltagare välkommna till sommarchat i Trädgårdsakademins Webbcafé i kväll den 18 juni kl 19-20 då vi diskuterar ritteknik och att tillverka idékollage.

Vi kommer att diskutera olika tekniker, vare sig man väljer att jobba för hand eller digitalt. Vilka program är lämpliga att använda, och vilka är de bästa materialen? Och hur gör man ett idékollage riktigt säljande och intressant? Vi diskuterar också upphovsrätt och vem som har rätt till bilderna och kollaget i sin helhet. Vi tittar även på några olika bildexempel för inspiration.

Idékollage John BauerPassa på att vara med på sommarchatten i kväll för att förfina dina färdigheter om ritteknik och idékollage! Nästa gång det blir chat är vecka 33, så efter detta tillfälle följer ett längre sommaruppehåll.

Vi ses!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

 

Två exempel på digitala idékollage:

Tema John Bauer »

Tema Josef Frank »

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.