Hitta din stil som trädgårdsdesigner i Trädgårdsakademins Webbcafé 7 mars kl 19-20

Hitta din stil som trädgårdsdesigner

Varmt välkommen till Chat i Trädgårdsakademins Webbcafé i morgon torsdag den 7 mars kl 19-20 då vi diskuterar ritteknik och att hitta sitt eget signum som designer, kort och gott sin egen stil.

Vi kan inspireras av olika designers och deras ritteknik men i grund och botten måste vi hitta vår egen röst, tekniken som passar för oss själva. Vare sig det är med hjälp av akvarell, färgpennor, svartvitt, digitalt, eller en kombination av flera metoder. När man väl hittat sitt signum, kanske en viss metod för hur trädkronorna illustreras, eller en unik kombination av färgtoner, så kan andra känna igen just dina ritningar och de kan längden även fungera som marknadsföring.

Under morgondagens chat kommer vi att jämföra olika designers ritteknik och diskutera vad det är som uttrycker atmosfär och känsla i deras ritningar. Vad är typiskt för varje person? Vi börjar med att titta närmare på Ulf Nordfjell, Piet Oudolf och Gertrude Jekyll som alla visar typiska egna stilar i sitt ritande. Ta en titt på de bifogade bilderna och väl mött på chatten!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.