Härdiga växter med exotiskt utseende och uttryck i chatten den 23 september kl 20-21

Varmt välkommen till onsdagschatt i Trädgårdsakademins Webbcafé den 23 september kl 20-21 då temat för kvällen är växtkännedom – om härdiga växter med exotiskt utseende och uttryck.

Nu på hösten brukar de mer ohärdiga växterna för vårt klimat ha sin storhetstid. Frilandshibiskusen blommar, fikonet ger frukt, en värmekrävande hortensia kommer igång med blomningen strax innan frost och vi önskar nog att säsongen kunde vara en aning längre! Många önskar en trädgård med exotisk karaktär oavsett växtzon och på onsdag diskuterar vi de växter som är härdiga i vårt klimat som har ett visst exotiskt utseende eller uttryck. Det kan handla om stora blad, vackra bladfärger i varma nyanser, en ovanlig blomma, eller något annat som påminner om varmare breddgrader.

Häng med en stund på chatten och inspireras av ett spännande växtmaterial i ord och bild. Vi ses på onsdag kl 20.

Hälsar

Matilda Nilsson

Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

Cran Broch Slip.qxd:Cran Broch Slip.qxd

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.