Häckväxter i Trädgårdsakademins Webbcafé 14 mars kl 19-20

Häckväxter

Varmt välkommen till Chat i Trädgårdsakademins Webbcafé torsdagen den 14 mars kl 19-20 då temat för kvällen är växtkännedom med inriktning mot häckväxter.

blåbärshäckDenna kväll avhandlar vi allt som har med häckar att göra. Vi diskuterar användbara arter och sorter för olika lägen, funktioner och stilar. Friväxande häckar kontra formklippta, för olika höjder och bredder. Vi pratar om häckar som rumsskapande arkitektoniska element, som kanter och avgränsningar och om alla de olika användningsområden som häcken kan användas till. Slutligen diskuteras och jämförs nya spännande arter och sorter samt lite oväntade växtslag som kan skapa en utmärkt häck, som blåbärshäcken på den bifogade bilden till exempel.

Väl mött på chatten den 14/3 kl 19!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.