Frösådd av annueller i chatten på torsdag 28/1 kl 20-21

Varmt välkommen till onsdagschatt i Trädgårdsakademins Webbcafé den 28 januari kl 20-21 då temat för kvällen är Växtkännedom – Om frösådd och fröodling av annueller inför sommaren.

En av de trevligare sysselsättningarna så här års måste väl vara att man får lov att planera och fröså sommarens blivande blomsterskörd! Under chatten diskuterar vi allt om annueller, från fröbeställning, förodling inomhus, användning och placering utomhus, och om speciellt intressanta arter och sorter.

Kom gärna förbi en stund på chatten för att inspireras av dina kursares idéer och erfarenheter, eller berätta om dina egna projekt med annueller!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

www.trga.se

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.