Föreläsning om Trädgårdsakademin via internet den 12 december kl 12-13 – kostnadsfritt och öppet för alla!

vinterbild trgaI år fyller Trädgårdsakademin 10 år vilket vi har firat genom att bjuda på kunskap och inspiration på olika sätt under hela året. Bland annat har vi bjudit på ett antal kostnadsfria föreläsningar via internet, så kallade webbinar, där du via din dator följer föreläsarens skärm och presentation i realtid.

Vi har nu kommit in i december månad men än är året inte slut! Vi hälsar därför varmt välkommen till en webbinar-föreläsning om Trädgårdsakademin torsdagen den 12 december klockan 12-13. Under föreläsningen kommer vi berätta om hur Trädgårdsakademin startade, våra kurser och utbildningar samt hur det går till att läsa på distans hos oss. Föreläsare är Therese Hagerman som är trädgårdsingenjör och lärare på Trädgårdsakademin.

Webbinaret är öppet för alla och helt kostnadsfritt!

Ja, tack! Jag vill anmäla mig NU »

OBS! Kan du inte delta i webbinaret men vill se det i efterhand? Anmäl dig på länken ovan så skickar vi en länk till inspelningen till dig!

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.