Entreprenörskap med Claes-Anders Malmberg Acama i Trädgårdsakademins Webbcafé 9 maj kl 19-20

På torsdag den 9 maj kl 19-20 finns en intressant gäst med på chatten i Trädgårdsakademins Webbcafé. Det är Claes-Anders Malmberg från Acama som besöker oss. Temat för kvällen är Entreprenör och ämnet som vi tittar närmare på är Administration.

 

Att planera trädgårdar och att anlägga eller sköta dem är ju ofta kärnan i en trädgårdsrelaterad verksamhet, men sedan tillkommer även frågor om bokföring, vilken bolagsform som passar bäst, om man ska ha revisor eller inte, och inte minst att motivera sig själv att utföra löpande administration, schemaläggning och att få en god struktur på vardagen gällande administrativa uppgifter. Inte alltid det lättaste att få till! Tag gärna tillfället i akt att titta in en stund på chatten för praktiska tips och råd från Claes-Anders!

 

Claes-Anders Malmberg är organisations- och grönytekonsult. Claes-Anders arbetar över hela landet med såväl organisations- och rådgivningsfrågor, arbetsvolymsmätningar, biträde vid upphandling av yttre fastighetsskötsel, kursledare i utbildningar inom kalkylering, anbudsgivning, säkert handhavande/riskbedömning avseende maskiner och fordon. Han har också skrivit ett flertal läroböcker, på så skilda teman som prissättning och anbudsgivning, yttre fastighetsskötsel, marknadsföring för grönyteproffs, gräsvård mm.

 

Det finns mycket spännande att fråga vår gäst om, som ni märker! Jag föreslår att vi börjar med administrationsfrågor som rör trädgårdsverksamheten, så får vi se vart kvällen leder oss. Om du vill veta mer om Claes-Anders och Acama så finner du mer information på www.acama.se

 

Vi ses på chatten!

 

Hälsar

Matilda Nilsson

Trädgårdsakademin

 

 

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.