Entreprenörskap i Trädgårdsakademins Webbcafé torsdag 15 augusti kl 19-20

Varmt välkommen till SommarChat i Trädgårdsakademins Webbcafé torsdagen den 15 augusti kl 19-20.

Temat är Entreprenör och vi kommer att titta närmare på de allra första stegen, den period då man som anställd går över till ett liv som egen företagare. Hur ska man tänka vad gäller strategi? Hur lämnar man anställningens trygghet mot att handla mer självständigt, att bära ansvaret, och att våga ta risker? Hur bygger man upp ett förtroende hos kunderna i början? Övergången från hobbyverksamhet till en bärande affärsverksamhet, hur lång tid bör den ta, och hur går man bäst till väga? De första stegen som entreprenör är spännande, men inte sällan kritiska. Häng med på torsdagens chat för praktiska råd, och kanske lämnar du chatten med frön till en ny handlingsplan!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Läs mer om vår kurs Trädgårdsdesign som affärsidé »

 

 

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.