Entreprenörskap är ämnet i chatten på onsdag 25 mars kl 20-21

På onsdag den 25 mars kl 20-21 blir det chatt om entreprenörskap i Trädgårdsakademins Webbcafé. Den här gången tittar vi närmare på projektledning och att leda projekt inom det egna företaget.

Trädgårdsarkitektyrket är egentligen fullt av projektledning. Ofta krävs det att du driver din egen verksamhet, vilket innebär att du måste leda sig själv, och trädgårdsprojekt är ju som andra typer av projekt definierade som tidsbestämda med en tydlig start, ett slut och med några olika arbetsfaser däremellan.

När designen väl är presenterad och godkänd kan det vara dags för anläggning. Om du inte gör anläggningen själv kan det hända att du som designer går in och projektleder och jobbar tillsammans med ett anläggningsföretag. Eftersom du ritat trädgården blir det enkelt för dig att göra utsättning av växter och att överse anläggningsprocessen så att det blir som du tänkt och att arbetet kan fortlöpa effektivt.

Vad är egentligen projektledning i praktiken inom trädgårdsbranschen? Vad behöver man tänka på och hur kan man gå tillväga för att leda projekt på bästa sätt? Vad finns det att vinna på att projektleda med hjälp av en viss metod?

Om detta och annat entreprenöriellt pratar vi om på onsdagschatten kl 20-21. Vi ses då!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

 

projekt

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.