Digital ritteknik i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdag 27 november kl 20-21

Varmt välkommen till Chat i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 27 november klockan 20-21. Temat för kvällen är digital ritteknik och vi har då dessutom en trevlig gäst på chatten, nämligen Lina Eliasson.

Lina är trädgårdsarkitekt och driver företaget Trädgårdsritaren AB. Hon är riktigt duktig på SketchUp och har ett allmänt intresse för digital ritteknik som designverktyg. Du kan läsa mer om Lina och se exempelbilder från hennes SketchUp-ritningar här:
https://www.facebook.com/Tradgardsritaren
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.314236025321400.72748.283195791758757&type=3

Att rita digitalt kan vara ett fantastiskt verktyg men det är många funktioner att hålla reda på! Onsdagens chat i Trädgårdsakademins Webbcafé kommer främst att fokusera på programmet SketchUp. Vi diskuterar fiffiga tips och tricks, intressanta funktioner och smarta lösningar för att göra de bästa trädgårdsritningarna. Men vi tar även upp andra digitala program till diskussion, som AutoCAD eller Photoshop.

Hoppas vi ses på chatten!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.