Chatt torsdag 29/10 kl 20 – träd och buskar med särskilt vacker höstfägring

Varmt välkommen till torsdagschatt i Trädgårdsakademins Webbcafé den 29 oktober kl 20-21 då temat för kvällen är Växtkännedom, om träd och buskar med särskilt vacker höstfägring.

Nu är det kanske som allra vackrast i trädgården, med sprakande höstfärger i gult, orange, rött, cerise, lila och purpur. Om man har planerat för en vacker höstträdgård vill säga! På torsdag kommer vi att diskutera växter som gör sig allra vackrast under hösten. Kan olika sorter av samma art ge olika höstfärger? Vilka håller bladen längst? Finns det några som stoltserar med vacker höstfägring långt in på vintern? Kom förbi en stund på torsdagschatten för att inspireras av dina kursares favoritväxter, eller dela med dig av dina bästa höstfägringstips!

Vi ses på chatten!

Hälsar

Matilda Nilsson

Trädgårdsakademin

 

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

 

fothergilla

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.