Blickfång och stilleben under olika årstider i veckans chatt 18/11 kl 20

Det har blivit dags för temat Aktuellt/Deltagarna väljer. Veckans chatt i Trädgårdsakademins Webbcafé blir något designinriktad och kommer att handla om trädgårdens blickfång och stilleben under olika årstider.

Till designteorin siktlinjer hör även blickfång – något att vila ögonen på i slutet av en linje, eller som ett delmål innan axeln löper vidare genom trädgården. Det kan handla om en staty, en särskilt vacker kruka eller annan dekoration. Det kan också vara en växt som kontrasterar i färg, form eller textur mot omgivande växtlighet. En målad stol i en knallig färg, ett glasklot eller en spegel… Bara fantasin sätter gränser.

Under onsdagschatten kommer vi att titta på bilder som alla visar inspirerande blickfång. Vi kommer även prata om vilka blickfång som fungerar under vissa eller kanske alla årstider. Kan olika blickfång avlösa varandra under årets gång?

Ser fram mot en inspirerande diskussion på chatten!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chatt. Ds.

garden focus

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.