Beskärning i Trädgårdsakademins Webbcafé 7 februari kl 19-20

Beskärning

Varmt välkommen till Chat i Trädgårdsakademins Webbcafé torsdagen den 7 februari kl 19-20 då vi diskuterar ett högaktuellt ämne för årstiden, nämligen beskärning.

Under torsdagens chat tittar vi närmare på beskärning och årstidskoppling. Vilka växter är lämpliga att beskära just nu, och vilka måste man vänta med till JAS-månaderna? Hur är det med stenfrukter, och övriga fruktträd? Klätterväxter som vin eller klätterhortensia? Blöder de om man beskär nu? Och när är egentligen sista datum för vårvinterbeskärning?

Beskärning är ett alltid lika aktuellt ämne, vårvinter som höst. Kom och var med en stund på chatten för att räta ut eventuella frågetecken eller inspireras av tips och idéer. Veckans chat leds av Ingela Gudmundson, trädgårdsmästare med mångårig erfarenhet av beskärning i privatträdgårdar så väl som offentliga ytor.

Vi ses på torsdag!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.