Beskärning i JAS i Trädgårdsakademins webbcafé onsdag 11 september kl 20-21

Välkomna till veckans chat i Trädgårdsakademins Webbcafé onsdagen den 11 september kl 20-21. Ämnet denna gång kommer att handla om beskärning, som ju är extra aktuellt för årstiden då vi fortfarande befinner oss i beskärningsperioden JAS (som står för månaderna juli-augusti-september).

Notera att från och med nu kommer vi att ändra dag och tid för våra chattar, från torsdagar kl 19-20 till onsdagar kl 20-21, då vi sett att de flesta önskat denna tid. Det är förstås vår förhoppning att så många som möjligt kan vara med, och trädgårdsmästare Ingela Gudmundson och jag ser mycket fram mot att diskutera beskärning med dig på onsdag kväll!

Hälsar
Matilda Nilsson
Trädgårdsakademin

Ps. Om du vill vara med loggar du in som vanligt via www.trga.se, klicka sedan på Webbcafé under rubriken Aktiviteter till vänster på sidan. Väl inne i Webbcafét klickar du på Chat. Ds.

Läs mer om vår kurs Yrkesbevis i Beskärning & trädvård »

Prenumerera på vårt Nyhetsbrev

Fields marked with an * are required

Kontakta oss

Trädgårdsakademin AB
Kullsgårdsvägen 20
312 34 Laholm
Sweden

info@trga.se
Tel 060 789 07 77

Om Trädgårdsakademin

Trädgårdsakademin AB är ett auktoriserat utbildningsföretag enligt Almega Utbildningsföretagen. Trädgårdsakademin AB är certifierad utbildningsanordnare enligt TCYK, Trädgårdsnäringens Centrala Yrkeskommitté.